Hvad tilbyder KNX Danmark

Mere komfort, mere sikkerhed, større energibesparelser.

Hvad enten det er i et enfamiliehus eller et kontorkompleks, vokser behovet for bekvem og fleksibel styring af aircondition, belysning og systemer til adgangskontrol. Samtidigt bliver det vigtigere og vigtigere med effektiv brug af energien. Mere komfort og sikkerhed kombineret med lavere energiforbrug kan kun opnås med intelligent styring og overvågning af alle de involverede funktioner.

Svaret: KNX – verdens eneste åbne STANDARD til bolig- og bygningsautomation

For at kunne overføre styringsdata til alle komponenter i en bygning kræves der et system, hvor alle komponenter kan kommunikere via ét og samme sprog: kort sagt et system såsom KNX, som er uafhængig af producent og anvendelsesområde.

Denne standard er baseret på over 20 års erfaring på markedet med forgængerne til KNX-systemet: EIB, EHS og BatiBUS. Via KNX-mediet, som alle busenheder forbindes til (enten via parsnoede kabler, trådløs, 230V-net eller IP/Ethernet), kan der udveksles informationer. Busenhederne kan enten være sensorer eller aktuatorer brugt til styring af bygningsautomation såsom: belysning, solafskærmning, sikkerhedssystemer, energistyring, ventilations- eller airconditionsystemer, signalerings- eller overvågningssystemer, interfaces til vedligeholdelse og bygningsovervågning, fjernstyring, måling, audio-/videostyring, hårde hvidevarer etc. Alle disse funktioner kan styres og overvåges gennem ét system.

KNX_hus

Komfort

Med KNX i boligen, øger du komfortniveauet markant og kommer til at opleve en ny verden af muligheder. En installatør fra KNX Danmark er specialist og kan således både give dig råd og vejledning omkring mulighederne, men ligeså vigtigt også gennemføre den praktiske installation af systemet.

berker

Visualisering

Med visualisering, kan du overvåge og indstille temperaturer, alarmer og belysning osv. det er nemt og overskueligt at betjene din installation, de fleste former for visualisering kan uploades på på din iPhone, iPad eller en almindelig PC.

Consumer_Flyer_Danish-5

Energibesparende

Med en KNX installation er det nemt at spare på energien, du kan lade lyset tænde og slukke efter behov ved hjælp af forskellige sensorer. Det er nemt at lave en “sluk alt funktion” så du er sikker på at alt er slukket når du forlader huset.